Music 4 funn

Organisatie

Music4funn is de organisatie achter de “Playtime” avonden.
Playtime is het concept waarbij we club en house presenteren en waar nadrukkelijk de aandacht uitgaat naar de vrouwelijke club & house dj’s. We proberen de entree zo laag mogelijk te houden, omdat het in Nederland al duur genoeg is. Wij zijn van mening dat uitgaan niet duur hoeft te zijn.

Naam:Ronald Huizing
Dj Naam:The Funky Player
Beroep:Playtime Events

Ik ben Ronald Huizing en hou me bezig met het organiseren van het dance concept Playtime.Playtime is een club & house concept wat is bedoelt om vrouwelijke club & house dj’s in te plannen en te promoten. Daarbij is Playtime een event waar de entree laag ligt, omdat ik van mening ben dat een event met een lage entree ook mooi kan zijn.We richten ons bij Playtime op avonden voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Playtime zet de bezoeker centraal. Je moet het gevoel hebben dat je op een vrouwelijk event aanwezig bent, dus we proberen er altijd een show bij te maken. Er wordt bijna altijd met een actie gewerkt, waarbij je moet denken aan de helft van de entree of tot een bepaalde tijd “1 betalen, 2 binnen”. Deze acties hopen wij wel na te streven. Bij Playtime is ervoor gekozen om vrouwelijk dj’s in te plannen omdat er in het oosten te weinig van dit soort feesten zijn. Wij streven naar een line-up met alleen vrouwelijke DJ’s

De line up van playtime zal niet altijd de grootse dj’s inplannen, dat is niet mogelijk i.v.m. het laag houden van de entree. Wij willen het publiek amuseren, dus werken wij hard om een zo goed mogelijke line up samen te stellen. Een line-up waar wij van denken dat dat een event waardig is. Ook proberen we altijd een mooie show op te zetten omdat je toch je geld spendeert aan een leuk feest. Ook al is de entree niet zo duur dan nog kun je er een leuke show van maken.

Pages

Categories